Adverteren in WINELIFE

Reguliere advertentie
Shopping
paginaOnline mogelijkheden
Voor het plaatsen van een advertentie kun je contact opnemen met:

 

Simone den Boer


Simone@lifestylemediagroup.nl

+31 (0)88 8765321

Daarom WINELIFE!

WINELIFE verschijnt 6 x per jaar en heeft een oplage van 21.000 exemplaren. WINELIFE staat volledig in het teken van wijnbeleving en is het antwoord op de groeiende behoefte aan toegankelijke informatie over wijn. Met ruim aandacht voor wijn & reizen, wijn & eten, wijn & finance, wijn & kunst, wijn & uitgaan.


WINELIFE is te koop via reguliere verkoopkanalen, maar ook bij diverse wijnspeciaalzaken.

 

WINELIFE is de autoriteit op wijngebied en wordt zeer gewaardeerd door de liefhebber en professional. Download de tariefkaart en ontdek de mogelijkheden!

Lezers WINELIFE

Je boodschap onder de aandacht brengen bij de nieuwe wijngeneratie, hoogopgeleide mannen en vrouwen (60%/40%) die weten hoe ze moeten genieten, gemiddeld 30 jaar en ouder zijn?  En naast wijn en gastronomie geinteresseerd zijn in reizen, cultuur en literatuur? Download de tariefkaart en ontdek de mogelijkheden.

Bewust

WINELIFE gaat bewust om met alcohol, uiteraard geldt dat ook voor adverteerders. Zo willen we adverteerders erop wijzen dat vanaf 1 januari van dit jaar het verplicht is om op print-uitingen voor wijn de educatieve slogan 'Alcohol onder de 16, natuurlijk niet' te tonen en dat hier voorwaarden wat betreft de wijze waarop deze getoond dient te worden aan verbonden zijn in artikel 31 RvA.