WINE

De Librije zet Kroatische wijn op de kaart

GEPLAATST: 22-06-2016 | LEES MEER

Wijn uit Kroatië wint terrein! Inmiddels heeft ook driesterrenrestaurant De Librije Kroatische wijn op de kaart gezet. De Plovac Ploški van wijnmaker Ivo Carić wordt in het Zwolse restaurant opengetrokken om een nieuw gerecht van Jonnie Boer te complementeren.

DINE

Spaanse albóndigas, olé!

GEPLAATST: 15-06-2016 | LEES MEER

Op 16 juni 2016 is het Wereld Tapasdag, olé! Ter ere hiervan delen wij onze favoriete Spaanse snack: albóndigas! Een echte tapas-klassieker, deze gehaktballetjes in kruidige tomatensaus, waarmee je hoe dan ook bij je gasten scoort als 'm op de borreltafel zet. Wat je daarbij drinkt? Tempranillo natuurlijk! Wij hebben het recept voor je.

DINE

De Librije terug in de top 50

GEPLAATST: 14-06-2016 | LEES MEER

Hollands glorie in de wereldtop! De Librije heeft de 38ste plek op de gerenommeerde Britse lijst van 'World’s 50 Best Restaurants' weten te veroveren.

DINE

Zomerrecept met frisse muntblaadjes

GEPLAATST: 10-06-2016 | LEES MEER

Zonnig zomerweer smeekt om gerechten met munt. Maar wat drink je hier eigenlijk bij? Wij helpen je op weg! Serveer bij dit frisse kruid bijvoorbeeld een Cabernet Sauvignon, een Australische Shiraz of een Merlot. Of ga voor iets verrassends, zoals een wijn gemaakt in een appassimento-stijl. En laten wij daar nou net een heerlijk recept bij weten!

ALGEMEEN

Jan-Willem is 's lands beste sommelier!

GEPLAATST: 09-06-2016 | LEES MEER

Het is de jonge Jan-Willem van der Hek die op 30 mei 2016 de titel ‘Beste sommelier van Nederland’, de Trophée Henriot, heeft binnengesleept. De strijd op het Nederlands Kampioenschap Sommeliers werd gehouden op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Ruben Kwakman, de winnaar van de vorige trofee, en Lendl Mijnhijmer werden nummers twee en drie.

DINE

Dom Pérignon en Taiko lanceren unieke experience

GEPLAATST: 09-06-2016 | LEES MEER

Iets te vieren of gewoon zin om jezelf eens goed te verwennen? Schuif dan aan bij de Dom Pérignon Chef’s Table in Restaurant Taiko, het Aziatisch geïnspireerde restaurant in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. In samenwerking met Champagnehuis Dom Pérignon, heeft Executive Chef Schilo van Coevorden bij verschillende Champagnes van het huis bijpassende Bento Box-gerechten samengesteld. Aanschuiven is slechts één maand mogelijk, dus zorg dat je er snel bij bent!

‹‹123456...157

WINELIFE op