ALGEMEEN

WINELIFE #36 Best Budget Buys

GEPLAATST: 27-05-2015 | LEES MEER

Gewoon, omdat het kan: ons nieuwste nummer WINELIFE #36 Best Budget Buys ligt nu voor een extra zacht prijsje in de winkel! Je neemt 'm nu voor slechts € 4,95 mee en houdt dus mooi 2 euro in je zak!

 

Bij zo'n lekker prijsje hoort natuurlijk likewise leesvoer... en laten we dat nou nét voor je in petto hebben! Deze editie knalt uit z'n kaft van de tips om je koelkast volledig zomerproof te maken: we zetten de lekkerste rosés met en zonder bubbels voor je op een rij en tippen je de beste Grüner Veltliners! Verder nemen we een kijkje bij Château Angélus, hebben we een recap van Bordeaux 2014 En primeur, vertelt onze expert wat een fles wijn nou eigenlijk kost én we praten je bij over de tweede wijnen van topchâteaux: Bordeaux voor een prikkie!

 

Kortom, je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet nu naar de winkel rent!

 

- Geproefd en beoordeeld: Rosé! Met en zonder bubbels tussen € 5 en € 80
- Bordeaux 2014 en primeur: Wat moet er de kelder in?
- Binnenkijken bij Château Angélus
- Bordeaux voor een prikkie: de 2e wijnen van topchâteaux
- Speeddaten met wijnmaker Jean Claude Mas
- ‘Zijn jullie inmiddels miljonairs?’ Bezopen vragen aan Allard en Kristian Nooitgedagt
- Koopgids: Grüner Veltliner + bijpassende recepten
- Hoera! Pinot Noir-festival in Nieuw Zeeland
- Expert vertelt: Wat kost een fles wijn?
- Mierzoet: Toetjes met... insecten! + bijpassende wijntips

ALGEMEEN

Sportdrank

GEPLAATST: 11-05-2015 | LEES MEER

Het Chileense wijnhuis Cono Sur is de komende drie jaar de officiële wijnpartner van de Tour de France. Met de Cono Sur Bicicleta (fiets) serie was de link naar het wielrennen natuurlijk snel gemaakt!

ALGEMEEN

De (Chinese) vlag kan uit!

GEPLAATST: 11-05-2015 | LEES MEER

Na een zoektocht van vier jaar naar de juiste locatie voor productie van rode (top)wijn in China, is het dan zover: het Franse wijnconcern Moët Hennessy Estate & Wines bottelt hun allereerste rode wijn van Chinese bodem. De rode Chinees is een cabernet sauvignon en zal waarschijnlijk deze herfst al in Europa en de VS op de markt gebracht worden en begin 2016 in China zelf.

ALGEMEEN

Man of the Year!

GEPLAATST: 24-04-2015 | LEES MEER

Álvaro Palacios wordt gezien als één van de meest getalenteerde en visionaire wijnmakers van Spanje. Niet gek dus dat hij door Decanter Magazine is uitgeroepen tot Decanter Man of the Year 2015!

DESIGN

Wijn = chill

GEPLAATST: 22-04-2015 | LEES MEER

Laat de zon maar doorkomen! Met deze handige draagbare flessenkoeler van Screwpull komt je fles wijn altijd overal chill aan!

ALGEMEEN

Wijnimport Nederland blijft dalen

GEPLAATST: 10-04-2015 | LEES MEER

Uit nieuwe cijfers van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) blijkt dat de wijnimport in Nederland over het jaar 2014 met 1% is gedaald. De totale import van wijn daalde in 2013 al en dit zet ook in 2014 door. Wel is de daling in 2014 minder dan in 2013.

‹‹123456...147

WINELIFE op