ALGEMEEN

Proef de Loire op Bacchus Wijnfestival

GEPLAATST: 21-08-2015 | LEES MEER

Je vervelen op Bacchus Wijnfestival? Mission impossible! Drink er de lekkerste wijnen, haak in bij workshops in het WINELIFE Wijnlokaal, snack erop los bij de vele mobiele keukens of… hop langs bij de proeftafel van Loire Valley Wines!

ALGEMEEN

Bacchus Wijnfestival & WINELIFE present: het WINELIFE Wijnlokaal

GEPLAATST: 10-08-2015 | LEES MEER

Het zal je niet ontgaan zijn dat op 4, 5 en 6 september 2015 het Bacchus Wijnfestival opnieuw losbarst in het Amsterdamse Bos. En dat ook wij weer van de partij zullen zijn met het WINELIFE Wijnlokaal, waar je op een relaxte manier kunt genieten van lekkere wijn, matching hapjes én er nog iets van opsteekt ook! Benieuwd wat we dit jaar allemaal uitspoken in onze spiegeltent? Het programma is bekend!

ALGEMEEN

Veuve Clicquot verpakt in eigen druif

GEPLAATST: 07-08-2015 | LEES MEER

Bij Veuve Clicquot houden ze er wel van om de traditionele fles van hun Brut met het iconische Yellow Label zo af en toe in een nieuw jasje te steken. De champagne kwam al eens op de markt omhuld door een giftpack in de vorm van o.a. een clutch, brievenbus en koelkastje. Nu zijn de flessen, onder de noemer Naturally Clicquot, in een milieubewuste verpakking gestopt. Gemaakt van hun eigen Clicquot-druiven!

ALGEMEEN

Sparkling limoncello

GEPLAATST: 05-08-2015 | LEES MEER

Zomer in je glas! De Italiaanse wijncocktail Limon l’aperitivo is een pre-mix van spumante en een infusion van citroensap- en schil van Siciliaanse citroenen, waardoor een verfrissende limoncellosmaak ontstaat. Serveer hem in een wijnglas met ijsblokjes en garneer met een schijfje citroen of bladmunt. Cin cin!

ALGEMEEN

Bacchus is back!

GEPLAATST: 23-07-2015 | LEES MEER

Na het daverende succes van vorig jaar keert het Bacchus Wijnfestival op 4, 5 en 6 september 2015 opnieuw terug in het Amsterdamse Bos. Een uitverkocht festivalweekend zette vorig jaar de toon, dus ook dit jaar staat het drieluik wijn, eten en muziek drie dagen lang centraal tijdens dit leuke buitenfeestje. De line up is inmiddels bekend, dus check snel wat er te slurpen, happen en dansen valt!

ALGEMEEN

Ruby on the rocks

GEPLAATST: 23-07-2015 | LEES MEER

Gek op Ruby port, maar heb je in de zomer toch meer behoefte aan een verfrissende cocktail? No problemo! DOW’s komt namelijk met Ruby on the Rocks, een heerlijk zomerdrankje bestaande uit Ruby port, ijs en een schijfje sinaasappel. Gaat jouw hart toch sneller kloppen van mixvarianten met witte of rosé port? Meng deze dan eens met tonic, ijs en wat limoen of citroen, een goed alternatief voor Gin-Tonic!

‹‹123456...149

WINELIFE op