Advertisement
DOEN

Freeze it!

GEPLAATST: 08-08-2014 | LEES MEER

Tuinfeestje? Geef de zwoele zomeravond een Italiaanse draai met een lekker glaasje limoncello! Die heerlijke citroenlikeur drink je op z’n best als ie ijs- en ijskoud is. Dat weten ze bij limoncelloproducent Villa Massa natuurlijk als geen ander en dus hebben ze een handige kleine vriezer voor je thuisvoorraad op de markt gebracht. WINELIFE mag één van onze lezers blij maken met dit leuke vriezertje! Kans maken? Zie hier hoe!

WINE

Vind je weg naar Italiaans rood

GEPLAATST: 08-08-2014 | LEES MEER

Tsja, daar sta je dan in Italië voor het wijnschap... Met de honderden inheemse druivensoorten die in Italië groeien, weet je soms even niet meer in welke stijl je het zoeken moet. Gelukkig zijn onze vrienden van Wine Folly altijd wel in voor een leuke flow chart op z'n tijd! Deze keer helpen ze je naar de de juiste fles Italiaans rood. Gewoon een kwestie van de pijltjes volgen!

ALGEMEEN

Plastic fantastic

GEPLAATST: 24-07-2014 | LEES MEER

Park, strand, boot, vakantie, bbq's en festivals: dit kunststof wijnglas neem je overal mee naartoe! En dat niet alleen, deze 'glazen' kunnen zich qua drinkeigenschappen meten met échte wijnglazen. Is het dan toch mogelijk? Genieten van wijn uit een plastic beker? Wij zouden zeggen, test het zelf! Want WINELIFE mag 3 pakketten met deze Govino glazen weggeven!

DOEN

Kom naar het Bacchus Wijnfestival!

GEPLAATST: 24-07-2014 | LEES MEER

Het onvervalste festivalgevoel in combinatie met mooie wijnen? Op 5, 6 en 7 september brengt het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos ‘the best of both worlds’ samen. De hoofdrol is voor meer dan 250 wijnen, gecombineerd met een sterke line-up van DJ’s en live acts.

ALGEMEEN

WINELIFE #31 Italië

GEPLAATST: 23-07-2014 | LEES MEER

WINELIFE brengt Italië naar je toe deze zomer! WINELIFE #31, het Italië-nummer, ligt nu in de winkels en op de mat bij abonnees! Check snel wat we dit nummer voor je in petto hebben en waan je in 'la bella Italia'!

 

 

- Inside top-château: binnenkijken bij Barbaresco-held Angelo Gaja
- Eiland hoppen: wijnweekend Sardinië en aan de Marsala op Sicilië
- Bijzonder wijnportret: Gianfranco Fino, de trots van Puglia
- 87x fris wit uit Noord-Italië op de proeftafel
- In the mix! Zelf Italiaanse cocktails maken
- Pizzawijn: welke wijn past bij welke pizza?
- Bruisende Koopgids: Italiaanse bubbels
- De trots van Toscane: Brunello en Bolgheri
- De lekkerste traditionele Sardijnse recepten
- Expert vertelt over de invloed van de druif
- Amari amore! De kruidenbitter die een culthit werd

ALGEMEEN

Stem op jouw (favoriete) wijnbar!

GEPLAATST: 22-07-2014 | LEES MEER

Wijnbareigenaren en -bezoekers opgelet: New Zealand Wine en WINELIFE zijn op jacht naar de beste Nederlandse wine bar van het jaar! Is jouw (favoriete) café, bar of restaurant er een waar de nadruk op wijn ligt? Doe dan vooral mee en stem op jouw favoriet!

WINELIFE op