ADVERTORIAL

Private Lease: iets voor jou?

GEPLAATST: 10-03-2016 | LEES MEER

Plannen om deze zomer een road trip door de mooiste wijngebieden van Europa te maken? Wat is er lekkerder om dit in een eigen auto te kunnen doen! Misschien is privé leasen dan iets voor jou. In plaats van een nieuwe of tweedehands auto te kopen kiezen steeds meer mensen voor een private leaseauto. Wat zijn de voor- en nadelen?

TRAVEL

Geniet als een Griekse god

GEPLAATST: 02-03-2016 | LEES MEER

De lente is officieel begonnen! Al wil het weer nog niet echt meewerken… Reden genoeg om alvast te dromen van een zonovergoten vakantiebestemming! Uitgestrekte zonnige stranden, prachtige natuur en historische cultuur. Je vindt het allemaal in de streek Epirus op het Griekse vasteland. En via Eliza was here boek je er ook nog eens een fijn onderkomen!

ALGEMEEN

Grootste wijnproeverij van Nederland

GEPLAATST: 02-03-2016 | LEES MEER

De grootste wijnproeverij van Nederland, in jouw eigen woonkamer! Leer de kunst van het wijnproeven tijdens de 24Kitchen Wijnproeverij op 12 maart. In dit live tv-programma maakt 24Kitchen's wijndeskundige Corria Houthuizen je wijnwijs in een uur. Meedoen? Haal het MontGras 24Kitchen Proefpakket in huis, nodig vrienden uit, zet de tv aan en proeven maar!

DESIGN

Utrecht krijgt wijnhotel

GEPLAATST: 17-02-2016 | LEES MEER

''Het hotel moet wijn ademen'', aldus Francies Slee, mede-eigenaar van restaurant- en wijnbar Zies in Utrecht. Een uitbreiding gaat ervoor zorgen dat een deel van het pand wordt omgetoverd tot een luxe boutique wijnhotel!

ALGEMEEN

Opwarmertje

GEPLAATST: 12-02-2016 | LEES MEER

Zodra het kwik onder de 10 °C schiet, wordt er opeens weer fanatiek gevraagd naar winterse usual suspects als glühwein en warme chocomelk, mit Sahne bitte! Heb je een keer zin in een andere warmtebron? Verwarm je eens met DOW's Hot Port!

ALGEMEEN

Appellation Antillen

GEPLAATST: 11-02-2016 | LEES MEER

Als het aan de Twentse wijnmaker Roelof Visscher ligt, wordt Curaçao hét wijneiland bij uitstek. Ondanks alle leguanen, vleermuizen, droogte en de zoute bodem, gelooft Roelof dat er op Curaçao sprake is van een perfect wijnklimaat. Hij is er inmiddels dan ook vol goede moed gestart met het maken van wijn, met als doel om in april 2016 de eerste Curaçaose wijn te bottelen.

WINELIFE op