TRAVEL

Binnenkijken bij...

GEPLAATST: 27-07-2016 | LEES MEER

Ook dol op gluren bij de buren? Doe dan wat wij deden en hop de grens over voor een bezoekje aan een Duitse wijnproducent! Wat ons betreft de allerbeste manier om letterlijk en figuurlijk de wijn en sfeer bij onze oosterburen te proeven.

DESIGN

Borrelvriend

GEPLAATST: 07-07-2016 | LEES MEER

Je beste vriend tijdens de borrel! Dit handige design is niet alleen te gebruiken als bijzettafel, maar ook als krukje, kaasplank én flessenhouder.

 

ALGEMEEN

Slimme app

GEPLAATST: 07-07-2016 | LEES MEER

Je kent het vast wel: keuzestress op wijngebied. Want hoe pak je de juiste smaak met zo veel lekkers en moois om uit te kiezen? Zoek je rode of witte wijn bij een bepaald gerecht, of juist spijs bij je wijn, dan kan je helemaal rood aanlopen of wit wegtrekken... Dat vonden de makers van de app WineStein ook, dus ontwikkelden ze een ‘smart sommelier’, die altijd paraat staat op je telefoon!

ALGEMEEN

Tour-etiketten

GEPLAATST: 06-07-2016 | LEES MEER

Op zaterdag 2 juli is de 103de editie van de Tour de France van start gegaan. Het Chileense wijnhuis Cono Sur voorziet - als sponsor van de Ronde van Frankrijk - ter ere hiervan deze zomer de wijnserie Cono Sur Bicicleta van speciale Tour de France-etiketten.

WINE

De Librije zet Kroatische wijn op de kaart

GEPLAATST: 22-06-2016 | LEES MEER

Wijn uit Kroatië wint terrein! Inmiddels heeft ook driesterrenrestaurant De Librije Kroatische wijn op de kaart gezet. De Plovac Ploški van wijnmaker Ivo Carić wordt in het Zwolse restaurant opengetrokken om een nieuw gerecht van Jonnie Boer te complementeren.

DINE

Spaanse albóndigas, olé!

GEPLAATST: 15-06-2016 | LEES MEER

Op 16 juni 2016 is het Wereld Tapasdag, olé! Ter ere hiervan delen wij onze favoriete Spaanse snack: albóndigas! Een echte tapas-klassieker, deze gehaktballetjes in kruidige tomatensaus, waarmee je hoe dan ook bij je gasten scoort als 'm op de borreltafel zet. Wat je daarbij drinkt? Tempranillo natuurlijk! Wij hebben het recept voor je.

WINELIFE op