TRAVEL

Si Sardinië!

GEPLAATST: 23-01-2014 | LEES MEER

Wie doet ‘t niet? Juist in de grijze maand januari: stiekem dromen van de zomer en je online vergapen aan zonovergoten vakantiebestemmingen. Altijd op zoek naar bijzondere onontdekte plekjes, weg van hordes toeristen? Dan heeft Eliza was here wat je zoekt! Een plek waar je spieren zich als vanzelf ontspannen, waar de azuurblauwe zee je horizon is en waar je geniet van een Sardijnse vino rosso aan het zwembad bij je appartement.

ALGEMEEN

Proost dames!

GEPLAATST: 22-01-2014 | LEES MEER

Dames, houd jullie mannen een beetje in de hand tijdens een avondje in de kroeg! Uit onderzoek naar alcoholgebruik bij mannen en vrouwen blijkt namelijk dat stevig drinken meer schadelijk is voor mannen dan voor vrouwen.

ADVERTORIAL

VELOURS NOIR FIRE

GEPLAATST: 22-01-2014 | LEES MEER

Een kopje koffie is zo veel meer dan alleen een kopje koffie. Het is een moment van begroeting ’s ochtends op kantoor bij het koffiezetapparaat, een moment van rust na het eten, een moment van gezelligheid op de zaterdagmiddag met vrienden en of vriendinnen en een moment van ultiem genieten ’s ochtends op het terras tijdens vakantie. En wat kunnen deze momenten onvergetelijk worden met een heerlijke kop koffie. Met VELOURS NOIR FIRE & ICE ROASTING is elk moment een moment om van te genieten.

DESIGN

Riedel ontwerpt Coca-Cola glas

GEPLAATST: 20-01-2014 | LEES MEER

Georg Riedel, eigenaar van de gelijknamige en welbekende glasproducent, droomde er al van sinds hij een kleine jongen was: een samenwerking met Coca-Cola. Nu is het er dan toch van gekomen, want wijnglasexpert Riedel heeft speciaal voor Coca-Cola een nieuw glas ontworpen.

ALGEMEEN

Ontkurken zonder kurkentrekker??

GEPLAATST: 14-01-2014 | LEES MEER

Heerlijke fles wijn klaar staan maar kurkentrekker onvindbaar? Geen nood! Er is een trucje waarmee je de fles toch zonder opener open krijgt!

ALGEMEEN

Smaakvol leesvoer

GEPLAATST: 10-01-2014 | LEES MEER

Smaakprofessor Peter Klosse doet sinds jaar en dag onderzoek naar gastronomie en probeert de dynamiek van de combinatie van wijnen en gerechten te verklaren. Dit heeft een indrukwekkende reeks aan publicaties opgeleverd en hier wordt er volgende week eentje aan toegevoegd, want dan verschijnt zijn nieuwste boek: The Essence of Gastronomy.

ALGEMEEN

Take Away Sommelier

GEPLAATST: 19-12-2013 | LEES MEER

Wat is jouw smaakprofiel en welke wijnen vind jij lekker? Iedereen heeft een persoonlijk smaakprofiel dat past bij zijn of haar leefstijl. De Take Away Sommelier helpt je bij het zoeken van wijnen die bij jouw stijl passen!

ALGEMEEN

High class pizzawijn

GEPLAATST: 19-12-2013 | LEES MEER

Wat te eten op de dagen tussen kerst en oud & nieuw? Onze tip: ga aan de slag met de pizzarecepten in de Koopgids van ons Champagnenummer. Lekker, snel en makkelijk! Probeer daar meteen een van de rode sangiovese-wijnen bij, zoals de Volpetto Chianti Riserva DOCG (2009).

DESIGN

Eyecatcher

GEPLAATST: 16-12-2013 | LEES MEER

Staat er een wintersport op de planning of ga je juist naar een tropische bestemming om de kou te ontvluchten? Deze zonnebril zal hoe dan ook van pas komen. En het is een extra bijzonder modelletje: het frame is gemaakt van oude wijnvaten.

ALGEMEEN

Grootspraak

GEPLAATST: 11-12-2013 | LEES MEER

Op zoek naar restaurants waar er veel aandacht aan de wijn wordt geschonken? Je vindt de beste in Grootspraak, dé restaurantgids voor de wijnliefhebber.

Zoeken in nieuws


WINELIFE op