DESIGN

Utrecht krijgt wijnhotel

GEPLAATST: 17-02-2016 | LEES MEER

''Het hotel moet wijn ademen'', aldus Francies Slee, mede-eigenaar van restaurant- en wijnbar Zies in Utrecht. Een uitbreiding gaat ervoor zorgen dat een deel van het pand wordt omgetoverd tot een luxe boutique wijnhotel!

ALGEMEEN

Opwarmertje

GEPLAATST: 12-02-2016 | LEES MEER

Zodra het kwik onder de 10 °C schiet, wordt er opeens weer fanatiek gevraagd naar winterse usual suspects als glühwein en warme chocomelk, mit Sahne bitte! Heb je een keer zin in een andere warmtebron? Verwarm je eens met DOW's Hot Port!

ALGEMEEN

Appellation Antillen

GEPLAATST: 11-02-2016 | LEES MEER

Als het aan de Twentse wijnmaker Roelof Visscher ligt, wordt Curaçao hét wijneiland bij uitstek. Ondanks alle leguanen, vleermuizen, droogte en de zoute bodem, gelooft Roelof dat er op Curaçao sprake is van een perfect wijnklimaat. Hij is er inmiddels dan ook vol goede moed gestart met het maken van wijn, met als doel om in april 2016 de eerste Curaçaose wijn te bottelen.

ALGEMEEN

Bacchus ziet dubbel

GEPLAATST: 10-02-2016 | LEES MEER

Bacchus Wijnfestival komt dubbel zo hard terug! Het wijnfestival komt dit jaar al in juni naar Amsterdam en zal niet voor één, maar twee weekenden neerstrijken in onze hoofdstad!

ALGEMEEN

Vind je wijnmatch!

GEPLAATST: 28-01-2016 | LEES MEER

Nog altijd op zoek naar de ultieme wijn die jou op het lijf geschreven is? The French come to the rescue! Met dit geinige testje van France Vins, kom je er snel achter welke Franse wijn het best bij jouw (sprankelende) persoonlijkheid past!

ALGEMEEN

Zeg maar dag tegen wijnaanslag

GEPLAATST: 28-01-2016 | LEES MEER

Lekker een avondje geborreld met tannineuze rode wijn? Dikke kans dat je tanden en lippen aan het eind van de avond onder de rode wijnaanslag zitten. Een groepje wijnliefhebbers heeft er iets op gevonden in de vorm van het Wijndoekje!

WINELIFE op