WINE

Prijswinnaar

GEPLAATST: 28-06-2013 | LEES MEER

Op zoek naar de ideale wijn in combinatie met vis, salade of BBQ met zalm en scampi? Dan is Les Fumées Blanches 2012 van François Lurton een aanrader! D0eze Sauvignon Blanc uit Zuid-Frankrijk is bekroond met een gouden medaille bij het Concours Mondial Sauvignon. Voor maar € 7,25 kun je hem al bestellen.

WINE

Spaans wit

GEPLAATST: 28-06-2013 | LEES MEER

Hebben we net 149 flessen Spaans wit geproefd voor het Mediterraanse nummer, komt deze binnen.
De Pazo de Mariñan Godello-Treixadura-Albariño met aroma’s van citrusfruit, wit fruit en bloemen. De smaak is vol, fris en zacht met een lange afdronk. Lekker bij vis en gevogelte.
 

DOEN

Smaakles

GEPLAATST: 28-06-2013 | LEES MEER

WINELIFES Edwin Raben geeft 19 en 20 juli smaakles in Woudenberg! Je proeft 6 wijnen en krijgt handvaten over het combineren van wijn en spijs. Je begint met het proeven van producten met sterke smaken, zoals chocola, augurk en honing. Hierbij geeft Edwin uitleg over smaak en smaakprofielen. Dit komt later weer van pas als je wijn en kaas samen gaat proeven.
Voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze proeverij kost maar € 10.
 

ALGEMEEN

A morning without coffee is like sleep

GEPLAATST: 21-06-2013 | LEES MEER

Zoals bij veel bedrijven, begint ook bij onze uitgeverij de ochtend met een lekkere bak koffie. Het was dan ook geen verrassing dat de collega’s in de rij stonden om mee te doen met de DE l’OR Espresso koffietest.

Douwe Egberts heeft een compleet assortiment van koffie capsules op de markt gebracht voor het Nespresso* apparaat. Het assortiment bestaat nu uit 19 unieke koffiemelanges, waaronder 3 nieuwe top espresso koffies; de zogeheten Sublime varianten. Wij hadden het voorrecht om 13 van deze unieke melanges te mogen proeven.

DOEN

Wijnlunch

GEPLAATST: 13-06-2013 | LEES MEER

Op 16 juni kun je aanschuiven bij een exclusieve wijnlunch van Mercat & Anfors in Amsterdam! Wijnmaker Señor Jaume Vial Quintana zal over zijn wijnen komen vertellen terwijl er een spetterend menu wordt geserveerd dat uiteraard perfect bij de geschonken wijnen past. Voor maar €35 ben je er bij! Vergeet niet te reserveren.

DESIGN

Wijngereedschap

GEPLAATST: 13-06-2013 | LEES MEER

Met deze Srewpullset word je gegarandeerd met open armen ontvangen aanstaande zondag. Alles wat je nodig hebt bij het opentrekken en bewaren van een fles wijn zit erin. Een kurkentrekker, wijnkoeler en wijnpomp met 3 wijnstoppen. Alleen de fles wijn moet je zelf nog uitzoeken.

WINELIFE op