DOEN

Like Zuid-Afrikaanse wijnen

GEPLAATST: 21-05-2013 | LEES MEER

Wit en rood, rosé en vonkelwyn, van verrassend betaalbaar tot superchique: alles over Zuid-Afrikaanse wijnen vind je op de Facebook-pagina van Zuid-Afrikaanse wijnen. Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste wijnnieuws, behind the scenes van wijnmakers, prachtige foto’s van de natuur, Zuid-Afrikaanse muziektips, culinaire adresjes en meer.

Daarnaast maak je ook nog eens kans op de Platter's wijngids!

DINE

Puur Restaurant Week

GEPLAATST: 16-05-2013 | LEES MEER

Van 3 tot en met 9 juni kun je een lekker én duurzaam uit eten. Verschillende restaurants bieden in die week namelijk een speciaal Puur Menu aan: biologisch, Fairtrade en duurzame vis of vegetarisch. Benieuwd welke restaurants mee doen of wil je zelf een restaurant oproepen een Puur Menu samen te stellen? Dat kan!

DOEN

Superdeal

GEPLAATST: 16-05-2013 | LEES MEER

Haal prijswinnende wijnen in huis met een flinke korting! Met de code 'WL362597' betaal je maar € 39 i.p.v. € 94,87 voor 6 heerlijke wijnen! De Wijnbeurs selecteerde 3 topwijnen waarvan 2 Verdejos, 2 Tempranillo’s en 2 Bordeaux per pakket. 

WINE

RieslingWeeks

GEPLAATST: 16-05-2013 | LEES MEER

Voor de derde keer op rij wordt Duitse Riesling begin juni in het Nederlandse zonnetje gezet. En terecht! Doe mee en geniet van een speciaal Rieslingmenu en maak kans op een pakket Duitse Rieslings t.w.v. € 100. Daarnaast kun je ook in wijnwinkels je neus ophalen aan de zorgvuldig samengestelde proefpakketten van Duitse Rieslings. 

DESIGN

Creatief met kurk

GEPLAATST: 16-05-2013 | LEES MEER

Kurk op de muur kan echt niet meer anno 2013, maar kurk aan je plafond wel! Industrieel ontwerper Benjamin Hubert maakte van blokken kurk uit de Portugese wijnindustrie de lampenserie Float. Benieuwd hoe deze lampen worden gemaakt? Op Huberts site zie je wat er bij komt kijken om de kurkblokken tot modieuze lampenkappen om te toveren. Voor € 215 heb je er één aan je plafond.

DOEN

Win: vrijkaarten voor TASTE

GEPLAATST: 16-05-2013 | LEES MEER

Maak kans op vrijkaarten voor de leukste culinaire vierdaagse in Amsterdam: TASTE! Van 6 t/m 9 juni kun je 4 dagen heerlijk zomers eten en drinken. WINELIFE geeft 15 x 2 vrijkaarten weg! Kans maken? Stuur een mailtje naar info@winelifemagazine.nl voor 2 juni 2013. Maandag 3 juni hoor je of jij één van de gelukkige winnaars bent! 

WINELIFE op