ALGEMEEN

Van voetbal naar druif: Iniesta in de wijn!

GEPLAATST: 17-11-2011 | LEES MEER

Van de week spraken we al over een rocker in de wijnbusiness. Maar er zijn meer stoere mannen die in hun vrije tijd in de wijngaarden ploeteren: voetballer Iniesta brengt ook een eigen wijn op de markt!

ALGEMEEN

Wijnbeurs voor wijnprofessionals

GEPLAATST: 16-11-2011 | LEES MEER

Van 9 tot en met 11 januari 2012 heeft de jaarlijkse beurs Wine Professional weer plaats. De organisatie, in handen van The Wine & Food Association, is in volle gang!

ALGEMEEN

Is dat koosjer?

GEPLAATST: 15-11-2011 | LEES MEER

Koosjere wijn, je ziet het tegenwoordig zelfs bij de HEMA liggen. Maar wat is het precies, wanneer kun je een wijn koosjer noemen?

ALGEMEEN

Rocker Dave Matthews lanceert eigen wijn

GEPLAATST: 14-11-2011 | LEES MEER

En daar is er weer een: een stoere rocker die zijn eigen wijn op de markt brengt. Dave Mathhews (de zanger van de Dave Mathhews Band) gaat samenwerken met Steve Reeder om de wijnlijn The Dreaming Tree uit te zetten.

ALGEMEEN

Marketing Award voor Canei

GEPLAATST: 12-11-2011 | LEES MEER

Canei sleepte dit jaar de Marketing Award van het Productschap Wijn in de wacht. De jury roemde de innovatieve marketingcampagne die Canei dit jaar is uitrolde. De flessen kregen een nieuwe look, er werd een nieuwe website gelanceerd en een speciale ‘Canei Invite’ app ontwikkeld. Vooral het crossmediale karakter van de campagne, waarbij ook social media als Hyves en Facebook werden ingezet, hebben een nieuwe standaard neergezet binnen de wijnwereld.

ALGEMEEN

Bij de pepernoten

GEPLAATST: 11-11-2011 | LEES MEER

Welke wijn drink je tijdens die o-zo-zoete pakjesavond? Wij vroegen het onze wijn- en spijs expert Huib Edixhoven:


 

ALGEMEEN

100% wijn-rijm garantie

GEPLAATST: 10-11-2011 | LEES MEER

Dit weekend komt Sinterklaas aan in de Nederlandse haven. Maak je je nu al zorgen om de nodige rijmen die weer geschreven moeten worden? Geen strees! WINELIFE helpt je alvast aan een rijm voor je beste drinkmaatje.

ALGEMEEN

Doen: All that wine and Jazz!

GEPLAATST: 09-11-2011 | LEES MEER

Op 19 november vindt een bijzonder wijn- en jazz evenement plaats in Rotterdam. Het proeven van  wijn wordt op unieke wijze gecombineerd met jazzmuziek. Dit event wordt door 8 kleine, gepassioneerde wijnimporteurs georganiseerd.

ALGEMEEN

Portret van kurk

GEPLAATST: 09-11-2011 | LEES MEER

Slechts 9217 kurken en vijftig uur, meer heb je er niet voor nodig.

ALGEMEEN

Chinese veiling topwijnen levert miljoenen op

GEPLAATST: 08-11-2011 | LEES MEER

Cashen! Een Chinese veiling van exclusieve Franse topwijnen heeft afgelopen weekeinde 14,5 miljoen dollar (ruim 10 miljoen euro) opgeleverd. Daarmee was het de grootste wijnveiling tot nu toe dit jaar, maakte het Amerikaanse veilinghuis Acker Merrall & Condit, organisator van de tweedaagse veiling, gisteren bekend.

Zoeken in nieuws


WINELIFE op