WINE

Taylor's Vintage Port 2011

GEPLAATST: 24-04-2013 | LEES MEER

Taylor's heeft gisteren aangekondigd een Vintage Port 2011 op de markt te brengen. Het oogstjaar 2011 was dus van dermate goede kwaliteit dat er een vintage gemaakt kon worden.
Adrian Bridge, directeur van het befaamde porthuis, zei: '2011 was een voorbeeldig jaar, waarvan Vintage Ports gemaakt zijn die in iedere zin klassiekers genoemd kunnen worden'.
 

WINE

Proeven tussen de stellingen

GEPLAATST: 12-04-2013 | LEES MEER

Blok vrijdag 19 en/of zaterdag 20 april in je agenda! Dan kun je namelijk 200(!) wijnen van Okhuysen proeven in Haarlem. Van huiswijn tot absolute top, met kortingen en een tombola met spectaculaire wijnen! Vergeet je niet in te schrijven.
 

TRAVEL

The Rome Digest

GEPLAATST: 11-04-2013 | LEES MEER

Ontdek de culinaire kant van Rome met behulp van de The Rome Digest. Deze site helpt je de beste restaurants, wijnbars(!) en andere culinaire bestemmingen in Rome te vinden die zoveel mogelijk lokaal, duurzaam én seizoensgebonden werken. Geselecteerd door gecertificeerde sommeliers en culinaire professionals. Dan weet je dat je goed zit! Van publiekslievelingen Pizzarium en La Barrique, tot een salumeria met meer dan 400 soorten Italiaanse kazen en worsten. Mmm!

WINE

Wanted: talentvolle sommeliers

GEPLAATST: 10-04-2013 | LEES MEER

Geef je op voor de Wines of South Africa Sommelier Cup en win een fantastische wijnreis naar Zuid-Afrika!

 

WINE

Bordeaux 2012

GEPLAATST: 09-04-2013 | LEES MEER

Lachen onze professionele proevers ook dit jaar weer hun tanden zwart? Je leest het in ons volgende nummer! Uiteraard met veel kooptips voor in kelder. De en primeur tastings in Bordeaux zijn in volle gang.

ALGEMEEN

Nieuwe uitgever WINELIFE

GEPLAATST: 04-04-2013 | LEES MEER

Na het faillisement van Pelican Magazines hebben we nu goed nieuws! WINELIFE maakt een doorstart! Bureauredacteur Nienke Bekking is blij met haar nieuwe onderkomen.

Helaas is onze planning door het faillisement enigszins in de war geschopt. Het nieuwe nummer zal over circa twee weken verschijnen. Met misschien wel de mooiste cover ooit!

Excuus voor de vertraging!

WINELIFE op