Advertisement
ALGEMEEN

Vlekkenwonder

GEPLAATST: 25-10-2012 | LEES MEER

 

Naar aanleiding van het artikel 'Vlekkenwonders' in WINELIFE 20 kregen we een leuke aanvulling op de huis-tuin-en-keukenoplossingen om wijnvlekken uit kleding te verwijderen van Kees Emmelot uit Dalfsen. Tijdens een reis in Canada leerde Kees het vlekkenmiddel Wine Away kennen. Deze vloeistof op basis van plantenextracten moet je binnen een kwartier opbrengen op de vlek, 5 minuten laten intrekken en vervolgens uitwassen. 

WINE

Jubileumproeverij

GEPLAATST: 25-10-2012 | LEES MEER

Pierre Ache Wijnen bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden! Dat doen ze aanstaande zaterdag 27 oktober van 18.30-20.30 uur in Maastricht met een proeverij van biologisch(-dynamische) wijnen van eigenzinnige wijnmakers uit Europa. Voor € 10 kun je meeproeven. Maar als je tijdens de proeverij wijn bestelt, krijg je dit entreegeld als korting terug. 

DINE

Lekker Top 100 2013

GEPLAATST: 24-10-2012 | LEES MEER

De Lekker Top 100 2013 is vandaag bekendgemaakt! Bij onze vrienden van Missethoreca.nl vind je de complete ranglijst met daarin alle verschuivingen en alle nieuwkomers.

ALGEMEEN

Amazon waagt zich aan wijn

GEPLAATST: 19-10-2012 | LEES MEER

 

 

 

Amerika's grootste internetbedrijf Amazon gaat wijn verkopen! Hoewel ze in 2000 en 2009 al eerder hebben geprobeerd om wijn direct vanuit de Amerikaanse wineries online aan te bieden, gaat het dit keer waarschijnlijk wel lukken. De problemen om tot een nationale verkoopovereenkomst en juridische naleving daarvan te komen, lijken te zijn opgelost. Het plan is om de wijn vanuit de wineries te verzenden, terwijl Amazon voordelige verschepingskosten regelt. Nog voor de kerstdagen hopen ze dit rond te hebben. 

WINE

Global Champagne Day

GEPLAATST: 10-10-2012 | LEES MEER

Vrijdag 26 oktober wordt de eerste internationale Dag van Champagne in Nederland georganiseerd! In 2010 werd de allereerste Global Champagne Day gevierd in Amerika. Brouzje lanceert de Nederlandse versie van het 24-uurs evenement om champagne ook hier meer op de kaart te zetten. 

DOEN

Puzzelen voor wijn

GEPLAATST: 05-10-2012 | LEES MEER

Geef in plaats van de fles in houten kistje eens deze Don't Break the Bottle puzzel cadeau met je favoriete fles wijn erin! Succes verzekerd! Wanneer de wijn na veel gepuzzel bevrijd is, smaakt ie natuurlijk nog beter!

WINELIFE op