DOEN

Lezersaanbieding: kookworkshop

GEPLAATST: 02-05-2013 | LEES MEER

Kook de sterren van de hemel, proef en drink! Onder begeleiding van tweesterrenchef en SVH meesterkok Onno Kokmeijer (**Ciel Bleu), Yamazato's sterrenchef Akira Oshima en wijnexpert Huib Edixhoven kun je zaterdag 15 juni 2013 mee doen aan de East meets West kookworkshop! Na een glas wijn en een amuse leer je de fijne kneepjes van de Westerse en Oosterse keuken kennen. Na afloop krijg je een fijne goodiebag mee naar huis vol recepten en bijpassende wijnadviezen. Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op!

DESIGN

Goed gelabeld op reis

GEPLAATST: 02-05-2013 | LEES MEER

Honderden zwarte koffertjes rollen er over de bagageband. Die van jou herken je meteen met dit leuke kurkenlabel. 

DINE

Italiaanse wijnspijstip

GEPLAATST: 02-05-2013 | LEES MEER

Ben je er nog niet uit wat je vanavond op tafel gaat zetten? Bij dit heerlijke, bijna mediterrane weer past een heerlijk Italiaans gerecht. Wij zijn verslaag aan aardappelgnocchi met gorgonzola en pistachenoten en dit recept delen we graag met je. Wat we hierbij drinken? Rode wijn gemaakt van de barbera-druif, zoals de Batasiolo d´Alba ´Sovrana´ 2009.

WINE

Trimbach topper

GEPLAATST: 02-05-2013 | LEES MEER

Lyrisch was ons proefpanel na de proefsessie met 143 Rieslings. De lekkerste Rieslings vind je in ons nieuwe nummer (nu in de winkel). De Trimbach 2010 is uitverkoren tot één van de winnaars. De Elzas-autoriteit is een oprechte charmeur. Droog met body, aroma’s van gele appel en gedroogde abrikoos en milde zuren. Echt zo'n fijne wijn om solo te drinken of met iets/iemand erbij.

DESIGN

Kroonstop

GEPLAATST: 29-04-2013 | LEES MEER

Kijk, dit is nog eens een koningsgezinde wijnstopper! Uiteraard alleen voor de beste flessen die een kroning verdienen. 

WINE

Oranje boven

GEPLAATST: 25-04-2013 | LEES MEER

Het is bijna zover: we krijgen een nieuwe koning! Voor deze speciale gelegenheid hijs je jezelf natuurlijk niet alleen in je mooiste oranje outfit, maar drink je ook oranje! De koningsdrank van dit jaar is de frisse oranje karaktervolle aperitivo Arancio Spritz. IJskoud afgemaakt met blokjes ijs en een schijfje sinaasappel. Proost op koning Willem-Alexander!

WINELIFE op