Advertisement
ALGEMEEN

Marketing Award voor Canei

GEPLAATST: 12-11-2011 | LEES MEER

Canei sleepte dit jaar de Marketing Award van het Productschap Wijn in de wacht. De jury roemde de innovatieve marketingcampagne die Canei dit jaar is uitrolde. De flessen kregen een nieuwe look, er werd een nieuwe website gelanceerd en een speciale ‘Canei Invite’ app ontwikkeld. Vooral het crossmediale karakter van de campagne, waarbij ook social media als Hyves en Facebook werden ingezet, hebben een nieuwe standaard neergezet binnen de wijnwereld.

ALGEMEEN

Bij de pepernoten

GEPLAATST: 11-11-2011 | LEES MEER

Welke wijn drink je tijdens die o-zo-zoete pakjesavond? Wij vroegen het onze wijn- en spijs expert Huib Edixhoven:


 

ALGEMEEN

100% wijn-rijm garantie

GEPLAATST: 10-11-2011 | LEES MEER

Dit weekend komt Sinterklaas aan in de Nederlandse haven. Maak je je nu al zorgen om de nodige rijmen die weer geschreven moeten worden? Geen strees! WINELIFE helpt je alvast aan een rijm voor je beste drinkmaatje.

ALGEMEEN

Doen: All that wine and Jazz!

GEPLAATST: 09-11-2011 | LEES MEER

Op 19 november vindt een bijzonder wijn- en jazz evenement plaats in Rotterdam. Het proeven van  wijn wordt op unieke wijze gecombineerd met jazzmuziek. Dit event wordt door 8 kleine, gepassioneerde wijnimporteurs georganiseerd.

ALGEMEEN

Portret van kurk

GEPLAATST: 09-11-2011 | LEES MEER

Slechts 9217 kurken en vijftig uur, meer heb je er niet voor nodig.

ALGEMEEN

Chinese veiling topwijnen levert miljoenen op

GEPLAATST: 08-11-2011 | LEES MEER

Cashen! Een Chinese veiling van exclusieve Franse topwijnen heeft afgelopen weekeinde 14,5 miljoen dollar (ruim 10 miljoen euro) opgeleverd. Daarmee was het de grootste wijnveiling tot nu toe dit jaar, maakte het Amerikaanse veilinghuis Acker Merrall & Condit, organisator van de tweedaagse veiling, gisteren bekend.

ALGEMEEN

Zaaien is oogsten?

GEPLAATST: 07-11-2011 | LEES MEER

De Nederlandse wijnoogst viel dit jaar wat tegen. Door het droge voorjaar konden de druiven zich onvoldoende ontwikkelen. 

ALGEMEEN

Bach in de wijnkelder

GEPLAATST: 06-11-2011 | LEES MEER

Wist je dat veel wijnproducenten muziek draaien in hun wijnkelders? Voor de druifjes alleen het beste!

ALGEMEEN

Nieuwe looks voor Welmoed

GEPLAATST: 05-11-2011 | LEES MEER

We horen er immuun voor te zijn, maar helaas… aantrekkelijke etiketten blijven ons verleiden. Vooral Nieuwe Wereld landen zijn zich bewust van de kracht van een mooi etiket en bieden bovendien steeds meer wijninformatie.

ALGEMEEN

Doen! Champagne masterclass

GEPLAATST: 04-11-2011 | LEES MEER

Al zin in de feestdagen maar nog geen idee wat voor wijn je in huis moet halen? Wij zeggen: CHAMPAGNE! Als je je alvast op de materie en het grote aanbod wilt oriënteren is deze masterclass Champagne op zondag 20 novenber misschien iets voor jou.

Zoeken in nieuws


WINELIFE op