Advertisement
ALGEMEEN

Maand van de citroen

GEPLAATST: 08-05-2014 | LEES MEER

Mei, de maand van warme voorjaars- en zomeravonden, van bloeiende bloemen en… van citroenen! Villa Massa start elk jaar in mei de productie van hun limoncello. De basis voor deze heerlijke citroenlikeur ligt in het Italiaanse Sorrento. Om het oogstseizoen en de ‘maand van de citroen’ te vieren, lanceert Villa Massa een handige kleine vriezer voor je thuisvoorraad limoncello. Zo kun je op warme zomeravonden genieten van een ijskoud glaasje limoncello. Salute!

TRAVEL

Bella Sicilia

GEPLAATST: 08-05-2014 | LEES MEER

Op jacht naar een mooie vakantiebestemming? Laat je lekker in de watten leggen tijdens een verblijf op het wijnlandgoed ‘Tenuta Madonnina’ op Sicilië. Een mooi ongerept plekje op de noordelijke helling van de Etna, tussen de olijfbomen en de wijnvelden. Het is goed toeven in de klassieke wijnboerderij met riant zwembad en prachtig uitzicht. Trek die fles Etna Rosso maar open!

DOEN

Reis & PROEF

GEPLAATST: 08-05-2014 | LEES MEER

Gek op reizen en culinaire hoogstandjes? Op zondag 25 mei wordt dit gecombineerd tijdens het event “Reis & PROEF” op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. Overdag doe je inspiratie op voor bijzondere reizen van verschillende reisspecialisten op de Reisbeurs, in de avond maak je een culinaire wandeling langs zes restaurants op het Westelijk Handelsterrein.

ALGEMEEN

Aftrap rosé- en terrasseizoen

GEPLAATST: 08-05-2014 | LEES MEER

Laat de zomer maar komen! Deze week hebben Domaines Ott en Okura's Serre Restaurant het rosé- én terrasseizoen ingeluid. Het wijnhuis uit de Provence presenteerde haar rosé vintage 2013, terwijl Serre van de gelegenheid gebruik maakte om het nieuwe sail away menu te lanceren.

DOEN

Proost op alle moeders!

GEPLAATST: 02-05-2014 | LEES MEER

Altijd weer een dilemma wat je je moeder moet geven voor Moederdag? Dat is dit jaar geen probleem! WINELIFE mag namelijk 10 Moederdagpakketten met twee flesjes Demi Sec (0,2 l) van p&f wineries weggeven. Welke moeder wordt nou niet blij van een lekkere bubbel?

DINE

Hot dogs & Champagne

GEPLAATST: 17-04-2014 | LEES MEER

‘Noem 't een wijn-/cocktailbar, noem 't een hotdogtent; 't kan allebei’, aldus Ron Blaauw over zijn nieuwe zaak The Fat Dog die vandaag zijn deuren opent in de Pijp in Amsterdam. Bij The Fat Dog kun je terecht voor ambachtelijke hotdogs met de meest bijzondere toppings onder het genot van bubbels, een goed glas wijn of gin tonic. The best of both worlds dus!

WINELIFE op