DINE

Restaurantmanager gezocht!

GEPLAATST: 19-10-2015 | LEES MEER

Restaurant Noble, in de altijd gezellige, bourgondische Brabantse hoofdstad 's-Hertogenbosch, is op zoek naar een restaurantmanager! Ben of ken jij een geboren gastheer/-vrouw met managementkwaliteiten? Bekijk dan hier de vacature!

ADVERTORIAL

Wereld Tapas Dag

GEPLAATST: 15-10-2015 | LEES MEER

Zeg je tapas, dan zeg je Spanje! Op 22 oktober a.s. wordt de Día Mundial de la Tapa – Wereld Tapas Dag – gevierd en natuurlijk zal het ook in Nederland fiesta zijn.

DOEN

Onder de (virtuele) hamer

GEPLAATST: 09-10-2015 | LEES MEER

Veilingvirus te pakken? Dan mag je deze aankomende veiling van BVA Auctions niet missen! Van 11 t/m 25 oktober gaan er namelijk exclusieve topwijnen als Château d'Yquem, Château Pontet-Canet en Château Lafite Rothschild online onder de hamer.

DOEN

De Tasty: topwijnen in de spotlights

GEPLAATST: 08-10-2015 | LEES MEER

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar kun je het culinaire lifestyle evenement De Tasty dit jaar opnieuw in je agenda zetten! Een event bomvol culinaire inspiratie voor iedereen die zichzelf omschrijft als kookgek, fijnproever, hobbykok, foodie en/of wijnkenner.

ALGEMEEN

Châteaux & Domaines Castel Sommeliers Cup 2015

GEPLAATST: 26-09-2015 | LEES MEER

Op 27 en 28 september barst de strijd los om de felbegeerde Châteaux & Domaines Castel Sommeliers Cup! Een internationale wedstrijd voor jonge, talentvolle sommeliers uit Europa. Vorig jaar vond de primeur in Polen plaats, waar de Nederlandse sommelier Jan-Willem van der Hek de beker in ontvangst mocht nemen. Dit jaar is Nederland aan de beurt om het evenement te hosten.

ALGEMEEN

Somm: je personal wijnshopper

GEPLAATST: 25-09-2015 | LEES MEER

Nieuwe ontwikkelingen in wijn-app-land! De Nederlandse app Somm helpt je bij het vinden en bestellen van wijnen die passen bij jouw persoonlijke smaak. Met de app kun je wijnen ranken, meteen bestellen en - misschien nog wel het handigst - Somm doet, op basis van je eerder gedronken en beoordeelde wijnen, nieuwe suggesties voor in 't glas die je waarschijnlijk ook zullen bevallen. Je eigen online wijnadviseur en -leverancier!

WINELIFE op