DINE

Landgoed Wolfslaar verkozen tot Beste WijnSpijs Restaurant 2016

GEPLAATST: 08-04-2016 | LEES MEER

Landgoed Wolfslaar in Breda heeft de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland 2016’ in de wacht gesleept. Wolfslaar liet hierbij 11 andere restaurants achter zich, die - net als Wolfslaar - gedurende het jaar al eens tot 'WijnSpijs Restaurant van de Maand' waren verkozen en dus om de jaartitel streden.

ALGEMEEN

WINELIFE #41 The Cool Issue

GEPLAATST: 16-03-2016 | LEES MEER

IJskoud de lekkerste! We hebben het over WINELIFE #41 The Cool Issue, die vanaf nu in de winkel en bij onze abonnees ligt. Bomvol kooptips voor een vrolijk voorjaar! We gaan in het Italiaanse Alto Adige op bezoek bij Alois Lageder, hebben fris wit uit de nieuwe wereld op de proeftafel, gaan op wijnreis naar Chili, tippen je heerlijke ijswijnen, verwarmen je vervolgens weer met Armagnac én praten je bij over cool climate wines. Dat wordt dus chillen geblazen met dit coole nummer!

 

- Op de proeftafel: 107 x fris wit uit de nieuwe wereld
- Hot! Koel klimaat wijnbouw
- New Nordic Kitchen: de spannendste recepten uit Scandinavië + wijntips
- Bordeaux 2050: wat betekent klimaatverandering voor het Franse wijnmekka?
- Onze expert over cool climate wines
- 24 uur Valencia
6x icewine: ijskoud de lekkerste
- Op bezoek bij Alois Lageder
- Vin de prison: Brommen? Wijn maken!
- Verkoudheid, depressies, liefdespijn? Armagnac helpt!
- Koopgids: Albariño + bijpassende visrecepten

ADVERTORIAL

Private Lease: iets voor jou?

GEPLAATST: 10-03-2016 | LEES MEER

Plannen om deze zomer een road trip door de mooiste wijngebieden van Europa te maken? Wat is er lekkerder om dit in een eigen auto te kunnen doen! Misschien is privé leasen dan iets voor jou. In plaats van een nieuwe of tweedehands auto te kopen kiezen steeds meer mensen voor een private leaseauto. Wat zijn de voor- en nadelen?

TRAVEL

Geniet als een Griekse god

GEPLAATST: 02-03-2016 | LEES MEER

De lente is officieel begonnen! Al wil het weer nog niet echt meewerken… Reden genoeg om alvast te dromen van een zonovergoten vakantiebestemming! Uitgestrekte zonnige stranden, prachtige natuur en historische cultuur. Je vindt het allemaal in de streek Epirus op het Griekse vasteland. En via Eliza was here boek je er ook nog eens een fijn onderkomen!

ALGEMEEN

Grootste wijnproeverij van Nederland

GEPLAATST: 02-03-2016 | LEES MEER

De grootste wijnproeverij van Nederland, in jouw eigen woonkamer! Leer de kunst van het wijnproeven tijdens de 24Kitchen Wijnproeverij op 12 maart. In dit live tv-programma maakt 24Kitchen's wijndeskundige Corria Houthuizen je wijnwijs in een uur. Meedoen? Haal het MontGras 24Kitchen Proefpakket in huis, nodig vrienden uit, zet de tv aan en proeven maar!

DESIGN

Utrecht krijgt wijnhotel

GEPLAATST: 17-02-2016 | LEES MEER

''Het hotel moet wijn ademen'', aldus Francies Slee, mede-eigenaar van restaurant- en wijnbar Zies in Utrecht. Een uitbreiding gaat ervoor zorgen dat een deel van het pand wordt omgetoverd tot een luxe boutique wijnhotel!

WINELIFE op