ALGEMEEN

Tour de Champagne

GEPLAATST: 23-12-2015 | LEES MEER

Zin in een tripje naar de Champagne? De streek is tegenwoordig slechts een muisklik bij je vandaan! Om de UNESCO-status van het gebied te vieren is er namelijk een heuse 3D Champagnefilm gelanceerd.

DOEN

Leer mij Champagne kennen

GEPLAATST: 21-12-2015 | LEES MEER

Wil je na het verslinden van ons Champagnenummer nóg meer te weten komen over de beroemde feestwijn? Neem dan eens een kijkje op Champagnecampus.com en ga aan de slag met het E-learning programma van het Comité Champagne!

ALGEMEEN

Wine Bar of the Year 2015 bekend!

GEPLAATST: 15-12-2015 | LEES MEER

Na 5187 stemmen en 12 jurybezoeken is eindelijk bekend welke wijnbar zich ‘Wine Bar of the Year 2015' mag noemen! And the winner is...

ALGEMEEN

Onder de (virtuele) hamer!

GEPLAATST: 10-12-2015 | LEES MEER

Wie wordt er niet blij van een fles Dom Pérignon Brut 2004, Salon 1995 Blanc de Blancs of Pétrus uit 1975 onder de kerstboom? Tot en met 18 december krijg je de kans om online dit soort exclusieve wijnen op de kop te tikken! Via online veilinghuis BVA Auctions kun je vanuit je luie stoel meebieden op klinkende namen als Pétrus, Château Margaux, Dom Pérignon, Salon en Château d’Yquem.

DINE

Truffels voor tutti!

GEPLAATST: 10-12-2015 | LEES MEER

Truffels, wij zijn er gek op! Gelukkig vallen we deze maand met onze neus in de (truffel)boter, want het is namelijk de internationale maand van de truffel! Ter ere hiervan heeft de nieuwe executive chef van 5&33 Kitchen & Bar in Amsterdam een speciaal truffelmenu samengesteld. Truffel-liefhebbers, eat your heart out!

ALGEMEEN

Champagnefles in schaapskleren

GEPLAATST: 10-12-2015 | LEES MEER

We kondigden de komst van de Champagnekoeler van KYWIE al even geleden aan, maar daar is ie dan eindelijk! Precies op tijd om je bubbels in een toepasselijk jasje te steken tijdens de feestmaanden. Het lijkt misschien tegenstrijdig om je fles gekoelde Champagne 'warm' aan te kleden met een schapenvachtje, maar de isolerende werking van wol houdt de temperatuur van je fles juist mooi op peil!

WINELIFE op