ALGEMEEN

Fris, fruitig, feest!

GEPLAATST: 24-11-2015 | LEES MEER

Bij de feestdagen horen bubbels! Maar hiervoor ben je heus niet alleen op Champagne aangewezen. Ga bijvoorbeeld eens voor Frankrijks andere bubbel: Crémant d'Alsace. In de Alsace, één van de meest zonnige wijnstreken van Frankrijk, weten ze wel raad met deze mousserende wijn!

ADVERTORIAL

Terugblik Wereld Tapas Dag 2015

GEPLAATST: 20-11-2015 | LEES MEER

Op 22 oktober j.l. werd wereldwijd de Día Mundial de la Tapa – Wereld Tapas Dag – gevierd en natuurlijk was het ook hier in Nederland fiesta! De Kookfabriek in Den Haag werd ter ere van deze typisch Spaanse hapjes voor een dagje omgetoverd tot Spaans grondgebied, waar tapas in vele vormen en smaken te proeven waren.

ALGEMEEN

Niek op je beeldscherm

GEPLAATST: 20-11-2015 | LEES MEER

Jullie kennen onze eigen Niek Beute natuurlijk al van zijn bevlogen columns in WINELIFE. Goed nieuws, want Niek is tegenwoordig ook op bewegend beeld te volgen via zijn vlog Vinoniek!

ALGEMEEN

Wine bar of the Year 2015

GEPLAATST: 06-11-2015 | LEES MEER

De glazen zijn gepoleerd, de kurkentrekkers geslepen en het barpersoneel bijgespijkerd: de strijd om de titel Wine bar of the Year is weer losgebarsten! Op Wine-bars.nl kun je als vaste (of onvaste) wijnbarganger t/m 28 november je stem uitbrengen op je favoriete wijnbar. Net als vorig jaar worden de tien wine bars met de meeste stemmen onaangekondigd bezocht door een deskundige vakjury. Hoort jouw favoriet in deze top 10? Breng dan je stem uit!

DOEN

WIN! Penfolds Masterclass

GEPLAATST: 21-10-2015 | LEES MEER

Op maandag 2 november a.s. is niemand minder dan wijnmaker Andrew Baldwin, van het beroemde Australische wijnhuis Penfolds, in Nederland voor een speciale Penfolds Masterclass. Goed nieuws: WINELIFE mag 15 x 2 plaatsen voor deze masterclass verloten onder onze lezers en volgers!

DINE

Restaurantmanager gezocht!

GEPLAATST: 19-10-2015 | LEES MEER

Restaurant Noble, in de altijd gezellige, bourgondische Brabantse hoofdstad 's-Hertogenbosch, is op zoek naar een restaurantmanager! Ben of ken jij een geboren gastheer/-vrouw met managementkwaliteiten? Bekijk dan hier de vacature!

WINELIFE op