ALGEMEEN

28 en 29 mei: Fabulous Food Festival

GEPLAATST: 25-05-2011 | LEES MEER

Krijg jij alleen al bij het horen van het woord ‘festival’ visioenen van een veld vol vertrapte bekers en eetbordjes? Fabulous Food Festival doet het anders! Hier kom je lekker eten en drinken zonder dat onze aardkloot er hinder van ondervindt.

ALGEMEEN

Kaapse topper

GEPLAATST: 24-05-2011 | LEES MEER

Trots laat Anthony Hamilton Russell zijn chardonnay-druifjes zien. De goed geluimde en gedreven wijnmaker slaagt er telkens in wijnen te maken die tot de absolute top van Zuid-Afrika behoren. Zijn Chardonnay wordt steevast uitgeroepen tot de beste van Zuid-Afrika en haalt de hoogste scores in de internationale wijnpers. Mandela is zijn grootste fan en ook ons kan hij tot zijn schare fans rekenen.

WINE

Het favoriete wijnding van...

GEPLAATST: 24-05-2011 | LEES MEER

Adolfo Hurtado, gepassioneerd wijnmaker en directeur van Cono Sur, het op een na grootste wijnbedrijf van Chili.

ALGEMEEN

Goed eten in Zuid-Afrika

GEPLAATST: 24-05-2011 | LEES MEER

Iedereen die er is geweest beaamt het: Zuid-Afrika is een culinair bedevaartsoort. Niet onbekend is dat Zuid-Afrika een armoedeprobleem kent en veel straatkinderen telt. In de Smart Street Winter Restaurant Week komen deze 2 samen.

ALGEMEEN

Gastronomische proeverij Driebergse Bossen

GEPLAATST: 23-05-2011 | LEES MEER

WINELIFE blogger en topsommelier Martijn Verkerk organiseert op zondag 5 juni een gastronomische beleving in Hotel Bergse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Laat je verwennen door een unieke selectie biologische wijnen en kazen, in een  schitterende setting. Na de proeverij is er een driegangendiner bij restaurant Groenland, met een speciaal wijnarrangement samengesteld door Martijn.

ALGEMEEN

Gast aan tafel

GEPLAATST: 23-05-2011 | LEES MEER

Wat een heerlijk concept: Gast-aan-Tafel. Via Gast-aan-Tafel kun je koken voor onbekende gasten, of als gast aanschuiven bij andere kookliefhebbers. Nieuwsgierig en culinair als wij zijn bij WINELIFE, zien we dit helemaal zitten. Dit is dé manier inspiratie op te doen bij de culinaire medemens, nieuwe gerechten te ontdekken en veel lekkers te proeven.
 

ALGEMEEN

Alles over kaviaar

GEPLAATST: 22-05-2011 | LEES MEER

Kaviaar eet je niet met cola. Kaviaar geniet je met wijn of champagne. Om dat te ervaren en nooit meer te vergeten organiseert Taste the Wine Bar in samenwerking met The House of Caviar een exclusieve Kaviaar vierdaagse in Den Haag.

ALGEMEEN

Wijntwitterij: rosé proeven met Xavier Kat

GEPLAATST: 20-05-2011 | LEES MEER

Nog geen plannen voor vanavond? Doe dan mee aan de Wijntwitterij die wordt geleid door Xavier Kat van de NRC Wijnclub en zorg ervoor dat jouw favoriet de NRC huisrosé wordt.

 

 

ALGEMEEN

Lekker alcoholvrij

GEPLAATST: 18-05-2011 | LEES MEER

Niet alleen de Bob en zwangere vrouwen kiezen steeds vaker voor alcoholvrije wijn: het is een trend! Voormalig Volkskrant journalist Alexander Nijeboer speelde hier op in en lanceerde het online journalistiek magazine www.lekkeralcoholvrij.nl.

ALGEMEEN

FoodLovers Festival gaat niet door

GEPLAATST: 17-05-2011 | LEES MEER

Helaas heeft de organisatie van het FoodLovers Festival moeten besluiten om het culinaire evenement geen doorgang te laten vinden. Dit in verband met een te gering aantal aanmeldingen van partners. Als mediapartner van Foodlovers betreurt WINELIFE dit ten zeerste. Maar gelukkig worden er de komende maanden volop wijnfestivals met een culinair tintje georganiseerd. Kijk hier voor een overzicht.

Zoeken in nieuws


WINELIFE op