ALGEMEEN

Bio special: nu in de winkel!

GEPLAATST: 17-07-2012 | LEES MEER

Vanaf vandaag ligt de nieuwe WINELIFE in de winkel! In het biologische nummer lees je alles over de lekkerste biowijnen en heerlijke bijpassende gerechten. In dit nummer:

TRAVEL

Boek gemakkelijk je eigen wijnreis

GEPLAATST: 13-07-2012 | LEES MEER

Op wijnreis rondom Bordeaux? Kies uit één van de bijna dertig chateaux je favoriet en reserveer gratis via Wine Tour Booking. Van wijnproeverijen, wijnaankopen tot overnachtingen bij de wijnboeren zelf, het is allemaal mogelijk. 

ALGEMEEN

Dure dorst

GEPLAATST: 13-07-2012 | LEES MEER

Een 56-jarige vrouw uit Houten heeft € 170 moeten betalen voor een slokje wijn! Een medewerker van een supermarkt zag dat de vrouw in de winkel een fles wijn uit de schappen pakte, die opendraaide, een slok nam, de fles weer afsloot, daarna terugzette in het rek en doorliep. De medewerker sprak de vrouw aan en belde de politie. Bij de politie verklaarde de Houtense dat ze dorst had. Ze heeft de boete van € 170 meteen betaald, aldus de politie.

Bron: nu.nl

ALGEMEEN

Wijnonderzoek vervalst

GEPLAATST: 13-07-2012 | LEES MEER

Het onderzoek dat het verband tussen het drinken van rode wijn en een lange levensduur aantoonde blijkt vervalst! Wetenschapper Dipak K. Das, hoofd cardiovasculair onderzoekscentrum van de universiteit van Connecticut, is op non-actief gesteld en zal worden ontslagen.

ALGEMEEN

Wijndrinkende koeien

GEPLAATST: 12-07-2012 | LEES MEER

Het beste vlees ter wereld, het Japanse Kobe-vlees, schijnt te worden gemaakt van bier drinkende koeien. Wat je met bier kunt, kan ook met wijn, moet Jean-Charles Tastavy gedacht hebben. De president van een lokale wijnvereniging in Frankrijk geeft zijn koeien namelijk dagelijks twee flessen wijn om het vlees sappiger te maken.

 

DINE

Restaurant VandeMarkt is verhuisd

GEPLAATST: 10-07-2012 | LEES MEER

Enkele dagen geleden opende Restaurant VandeMarkt haar deuren aan de Amstel. Benieuwd naar hun nieuwe locatie en enorme wijnaanbod (VandeMarkt heeft de grootste wijnkelder van Amsterdam!)? Ze bieden een heerlijk 3-gangen openingsmenu voor 2 personen aan voor € 55!

WINELIFE op