WINE

Hardys Nottage Hill

GEPLAATST: 13-11-2012 | LEES MEER

Gek op Aziatisch eten, maar weet je niet goed welke wijn daarbij past? Probeer Hardys Nottage Hill Sparkling Chardonnay Pinot Noir dan eens. Deze zachte, toegankelijke mousserende wijn is extra lekker in combinatie met Aziatische gerechten en vis. Verkrijgbaar bij Sligro en Hans Moolenaar wijnen vanaf € 11. 

WINE

Wijncafé Lefebvre is jarig

GEPLAATST: 13-11-2012 | LEES MEER

Het in aan de Utrechtse Neude gelegen Wijncafé Lefebvre bestaat 1 jaar. Om dat te vieren krijg je een tweede glas Première Bulle Rosé voor maar €1! Naast de omvangrijke wijnkaart, heeft Lefebvre ook veel huiswijnen in verschillende prijscategorieën, variërend van € 3,50, € 4,50 en € 5,50 per glas, op de kaart staan. Kortom, een goede reden om eens een kijkje te nemen!

DOEN

Bubbels en jazz

GEPLAATST: 13-11-2012 | LEES MEER

Op donderdag 29 november gaat in het Bethaniënklooster de maandelijkse Bethany's Bubbels & Jazz Club van start. Van 20.00 tot 21.00 uur wordt je door de champagnekenners Taste & Tintle meegenomen in de feestelijke wereld van champagne & bubbels. Vanaf 21.00 uur maakt de live jazz zijn entree met Rita Reys!

DOEN

Win een wijnproeverij

GEPLAATST: 31-10-2012 | LEES MEER

Wijnregio Pays d’Oc IGP gaat jonge vrouwen die van een wijntje houden, leren hoe ze wijn nog beter kunnen proeven en waarderen! Deel jouw mooiste wijnmoment op PaysDocWines.nl en win een wijnproeverij bij jou thuis met vriendinnen. Elke dag krijgen de 5 leukste, gekste, origineelste inzendingen bericht dat ze een proefpakket krijgen thuisgestuurd. 

DOEN

Najaarsproeverij

GEPLAATST: 26-10-2012 | LEES MEER

Aanstaande zondag 28 oktober kun je wijnen uit de Bergerac en Roussillon, port en madeira proeven tijdens de najaarsproeverij van Gransjean Wijnen en Delicatessen.

Mocht je na zoveel mooie wijnen trek krijgen, dan kun je aanschuiven bij het 4-gangdiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld.

WINE

Na zdravje!

GEPLAATST: 25-10-2012 | LEES MEER

 

Proosten doen ze in Slovenië het liefst met de bubbelwijn Penina. Net even anders dan Champagne, Crémant, Cava of Prosecco. De frisdroge Puklavec & friends Sec van Chardonnay en Pinot Blanc is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Heerlijk bij zalm, garnalen of oesters. Meer zin in iets zoeters? Dan is de Gomila Exclusive Sparkling Demi Sec een aanrader.

WINELIFE op