Win

Wijnkoeler Hat

T.W.V. € 25.00

Petje af voor deze coole koeler! Het is niet alleen een mooie eyecatcher op tafel, hij levert ook nog eens puik koelwerk dankzij het isolerende materiaal EPP waar-ie van gemaakt is (dat is: geëxpandeerd polypropyleen). En, extra leuk: de Hat is een Nederlands ontwerp!


puikdesign.com

 

Een hedonist in de kelder

T.W.V. € 19.99

In Een hedonist in de kelder neemt Jay McInerney je mee naar het Château Lafite (dat baron James Rothschild alleen maar kocht om zijn neef af te troeven!), naar de Champagnestreek en naar andere beroemde plaatsen waar wijn geproduceerd wordt door vele kleurrijke figuren. Vermakelijk leesvoer over wijn en de bijbehorende cultuur met al zijn eigenaardigheden.


hollandsdiep.nl

 

Heerlijk simpel

T.W.V. € 24.95

Smaken de gerechten op pg. 34 naar meer? Gelukkig heeft Janneke Philippi in haar boek Heerlijk simpel nog ruim 100 recepten voor je die gemakkelijk te maken zijn, met goed verkrijgbare producten. Van gegratineerde oesters en aardbeien in champagne tot Parmezaanse kip en mac 'n cheese. Aan tafel!


fontaineuitgevers.nl

 

2 Champagneproeverij-bonnen

T.W.V. € 130.00

Tijdens deze proeverij (in Amsterdam of in Den Bosch) word je door een champagnekenner in twee uur meegenomen door de champagnestreek. Er rollen zes champagnes je glas in, zowel van grote huizen als onbekende juweeltjes. En aan de hand van de bubbels in je glas leer je meer over termen als grand cru, millésime en blanc de blancs. Santé!


champagneproeverij.nl

 

JUNIQE theedoekenset, poster & giftcard

T.W.V. € 142.80

Je oog was er in de rubriek Wine Design (pg. 36) vast al op gevallen: die stylish theedoek van JUNIQE die perfect in jouw keuken past. Voor een echt bruisend interieur voegen we daar nog eens deze toffe ingelijste poster (50x70 cm) aan toe! Zelf nog wanddecoratie of woonaccessoires op JUNIQE.nl uitzoeken? Koud kunstje met deze giftcard t.w.v. € 50!


juniqe.nl

 

Dom Pérignon in een rugzak

T.W.V. € 12.50

Dom Pérignon in een rugzak is een jaloersmakend verslag van een wijnkenner in wording. WINELIFE’s Huib Edixhoven slurpt zich de wereld rond, vertelt over zijn avonturen tijdens reizen naar landen als Frankrijk, Chili, Italië, India en China en leert ons en passant de leukste weetjes over de meest veelzijdige drank ter wereld: wijn!


carreraculinair.nl

 

Doe mee!

Met regelmaat van de klok peuteren wij voor onze wijnvrienden, jij dus, leuke, handige of totaal onzinnige producten los.

De op deze pagina opgenomen acties lopen van 30-11-2017 t/m 08-03-2018. Winnaars ontvangen per e-mail bericht, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.